Publikavimo data: 2025-08-18
Širdies koldūnai iš mielinės tešlos
Labai šaunūs ir purūs paplotėliai, ir tai viską pasako, pabandykite juos pasigaminti.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite šiltą pieną ir mieles, palikite 5 minutes pastovėti, tada įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir augalinį aliejų ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Uždenkite rankšluosčiu ir palikite tešlą pastovėti apie valandą. Tešla turėtų padvigubėti.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 16 dalių. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą.
Žingsnis 5
Susukite į ritinėlį ir supjaustykite, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 6
Išverskite jį širdelės forma.
Žingsnis 7
Tą patį atlikite su visais elementais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir 20-30 minučių dėkite į ją kiaušinio tryniu pateptas bandeles.
Kategorijos