Širdies koldūnai iš mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos

Labai šaunūs ir purūs paplotėliai, ir tai viską pasako, pabandykite juos pasigaminti.
Gaminimo laikas
119 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite šiltą pieną ir mieles, palikite 5 minutes pastovėti, tada įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos Žingsnis 2
Suberkite miltus ir augalinį aliejų ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos Žingsnis 3
Uždenkite rankšluosčiu ir palikite tešlą pastovėti apie valandą. Tešla turėtų padvigubėti.

Žingsnis 4

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 16 dalių. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą.

Žingsnis 5

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos Žingsnis 5
Susukite į ritinėlį ir supjaustykite, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 6

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos Žingsnis 6
Išverskite jį širdelės forma.

Žingsnis 7

Širdies koldūnai iš mielinės tešlos Žingsnis 7
Tą patį atlikite su visais elementais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir 20-30 minučių dėkite į ją kiaušinio tryniu pateptas bandeles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
minkšta varškės tešla, kiaušinių tešla, kiaušinių suktinukai, varškės pusryčiai, kiaušinių pusryčiai, varškės bandelės, varškės pyragas, receptų knyga, bandelės, bandelės, jūsų receptai, varškės patiekalai, užkandis, pusryčiai, yra bendrų alergenų., paprastai, konditerijos gaminiai

Kategorijos