Skanus briošas su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanus briošas su sūriu

Sotus ir pikantiškas tradicinės duonos pakaitalas, kurį namuose pamėgs visi, yra briošas. Jų būna įvairių skonių, saldžių ir pikantiškų. Briošas su sūriu - saikingai sūri naminės duonos alternatyva. Prieš pat kepimą pabarsčius šviežiomis žolelėmis, jos tampa dar aromatingesnės ir skanesnės.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus briošas su sūriu Žingsnis 1
Į gautą tešlą įmaišykite 1/2 sviesto ir dalį miltų. Švelniai išmaišykite. Tada sudėkite likusį sviestą, augalinį aliejų ir miltus. Viską išmaišykite ir iškočiokite į rutulį.

Žingsnis 2

Skanus briošas su sūriu Žingsnis 2
Į tešlą sutarkuokite sūrį. Padėkite tešlą kelioms valandoms į šiltą vietą, kad gerai pakiltų. Per rauginimo procesą tešlą vieną kartą išminkykite.

Žingsnis 3

Skanus briošas su sūriu Žingsnis 3
Padalykite tešlą į gabalėlius, kiekvieną gabalėlį iškočiokite į rutuliuką ir sudėkite į kepimo formą, geriausia - silikoninę. Tada palikite pakilti dar 30 minučių. 7 minutes dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių, kepkite 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos