Publikavimo data: 2024-05-25
Skanus briošas su sūriu
Sotus ir pikantiškas tradicinės duonos pakaitalas, kurį namuose pamėgs visi, yra briošas. Jų būna įvairių skonių, saldžių ir pikantiškų. Briošas su sūriu - saikingai sūri naminės duonos alternatyva. Prieš pat kepimą pabarsčius šviežiomis žolelėmis, jos tampa dar aromatingesnės ir skanesnės.
Žingsnis 1
Į gautą tešlą įmaišykite 1/2 sviesto ir dalį miltų. Švelniai išmaišykite. Tada sudėkite likusį sviestą, augalinį aliejų ir miltus. Viską išmaišykite ir iškočiokite į rutulį.
Žingsnis 2
Į tešlą sutarkuokite sūrį. Padėkite tešlą kelioms valandoms į šiltą vietą, kad gerai pakiltų. Per rauginimo procesą tešlą vieną kartą išminkykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į gabalėlius, kiekvieną gabalėlį iškočiokite į rutuliuką ir sudėkite į kepimo formą, geriausia - silikoninę. Tada palikite pakilti dar 30 minučių. 7 minutes dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių, kepkite 15-20 minučių.
Kategorijos