Publikavimo data: 2024-06-12
Skanūs cinamonai, pagaminti iš tešlos be mielių
Daugelis mėgsta cinamonines bandeles, gausiai pagardintas kreminiu glajumi. Cinamono bandelių galite paragauti kepyklėlėse, tačiau jas nesunku pasigaminti ir namuose. Jums tereikia orkaitės, gilios kepimo skardos ir šiek tiek kulinarinių įgūdžių. Šias bandeles galima kepti ne tik progai, bet ir savo malonumui. Šis receptas dėl savo paprastumo ir neįtikėtino skonio tikrai užims vietą jūsų kulinarinėje knygoje.
Žingsnis 1
Sumaišykite cukranendrių cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite 0,5 cm storio. Aptepkite sviestu ir pabarstykite cukranendrių cukraus ir cinamono mišiniu.
Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą tvirtai susukite ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite paruoštas bandeles. Kepkite bandeles iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Žingsnis 5
Kol bandelės kepa, paruoškite grietinėlę. Giliame dubenyje sumaišykite varškę ir cukraus pudrą iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Paruoštas bandeles aptepkite kremu ir patiekite.
Kategorijos