Publikavimo data: 2024-06-15
Skanūs spagečiai su konservuota rausvąja lašiša
Spagečiai su rausvąja lašiša - puikus patiekalas, tinkantis ir vakarienei, ir pietums. Dėl didelio fosforo kiekio šis patiekalas yra lobis kiekvienam žmogui. Be didelio kiekio vitaminų, šis patiekalas labai gerai pasotina žmogų visai dienai.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite rausvąją lašišą su susmulkintu česnaku. Troškinkite 5-7 minutes. Tada į šią keptuvę supilkite kambario temperatūros grietinėlę ir troškinkite ant mažos ugnies, kol užvirs. Po to pagal skonį įberkite pipirų ir druskos ir viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Spagečius išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Virkite, kol spurgos bus al dente, t. y. iki pusės išvirusios. Gaminimo laiką rasite ant pakuotės. Kai spagečiai išvirs, nusausinkite juos. Sudėkite spagečius į keptuvę, kurioje šiuo metu turėtų virti rausva lašiša, pagal skonį įberkite prieskonių. Viską gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį. Palikite patiekalą 10 minučių pastovėti po uždaru dangčiu ir galite patiekti.
Kategorijos