Skanūs spagečiai su konservuota rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skanūs spagečiai su konservuota rausvąja lašiša

Spagečiai su rausvąja lašiša - puikus patiekalas, tinkantis ir vakarienei, ir pietums. Dėl didelio fosforo kiekio šis patiekalas yra lobis kiekvienam žmogui. Be didelio kiekio vitaminų, šis patiekalas labai gerai pasotina žmogų visai dienai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.56/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs spagečiai su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite rausvąją lašišą su susmulkintu česnaku. Troškinkite 5-7 minutes. Tada į šią keptuvę supilkite kambario temperatūros grietinėlę ir troškinkite ant mažos ugnies, kol užvirs. Po to pagal skonį įberkite pipirų ir druskos ir viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Skanūs spagečiai su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 2
Spagečius išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Virkite, kol spurgos bus al dente, t. y. iki pusės išvirusios. Gaminimo laiką rasite ant pakuotės. Kai spagečiai išvirs, nusausinkite juos. Sudėkite spagečius į keptuvę, kurioje šiuo metu turėtų virti rausva lašiša, pagal skonį įberkite prieskonių. Viską gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį. Palikite patiekalą 10 minučių pastovėti po uždaru dangčiu ir galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos