Publikavimo data: 2024-05-26
Skanūs vištienos suktinukai su šonine
Daugeliui mūsų vištienos krūtinėlė asocijuojasi su žodžiais "sveika" ir "tinkama mityba", tačiau šoninė nepatenka į šį apibrėžimą. Ir ne veltui, nes lašiniai, kurie gaminami pagal specialią tukinimo technologiją, jau seniai reabilituoti mitybos specialistų ir leidžiami visiems. Tai tik kiekio klausimas, tačiau mūsų recepte šoninės yra nedaug, dėl to ji paįvairins krūtinėlės skonį, subalansuos sudėtį ir nepakenks jūsų figūrai.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos krūtinėlę supjaustykite 3 cm storio griežinėliais. Pjaukite išilgai skaidulų, kad krūtinėlė būtų sultingesnė. Kiekvieną griežinėlį apskrudinkite ir pasūdykite, pabarstykite prieskoniais ir smulkiai sukapotais česnakais. Tada pamerkite į plaktą kiaušinį, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Suvyniokite į ritinėlį.
Žingsnis 2
Suvyniokite vištienos suktinukus į šoninės griežinėlius. Jei dėl šoninės dydžio negalima suvynioti du kartus, suktinukus sutvirtinkite pradurdami dantų krapštuku. Paruošę išimkite dantų krapštukus. Suktinukus sudėkite į folija išklotą formą, išteptą augaliniu aliejumi. Dėkite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos