Publikavimo data: 2025-08-20
Sluoksniai su mėsa ir sūriu
Labai greitai ir lengvai paruošiama. Pyragėliai suvalgomi akimirksniu, nes būna purūs ir sultingi.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite, kol jis pusiau išvirs.
Žingsnis 2
Į kepintus svogūnus sudėkite maltą mėsą, įberkite druskos, pipirų ir kepkite viską kartu, nuolat maišydami, kol visiškai iškeps.
Žingsnis 3
Pabarstykite kilimėlį miltais ir iškočiokite sluoksniuotos tešlos lakštą tik į vieną pusę.
Žingsnis 4
Iškočiotą tešlą perpjaukite per pusę.
Žingsnis 5
Vieną juostelę padalykite į 2 stačiakampius, sulenkite per pusę ir suformuokite kvadrato formą. Iš dviejų tešlos lakštų turėtumėte turėti 8 gabalėlius.
Žingsnis 6
Ant vieno tešlos galo dėkite maltos mėsos ir apibarstykite sūriu.
Žingsnis 7
Kitą tešlos dalį uždenkite įdaru. Viduryje padarykite įpjovimus.
Žingsnis 8
Dėkite paplotėlius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir pašaukite kepti į 220 laipsnių temperatūros orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 9
Sluoksniai pakils ir įgaus auksinę spalvą.
Kategorijos