Publikavimo data: 2024-03-28
Sluoksnis su cinamonu
Cinamoniniai pyragėliai - tai naminiai traškūs saldūs kepiniai su unikaliu cinamono skoniu. Šį skanėstą geriausia patiekti prie karštos kakavos ir švelnaus kapučino ar latės. Apetitiškus, pikantiškus pufus įvertins visi kavos mėgėjai ir saldumynų mėgėjai prie jūsų stalo. Juos galite pagardinti prieskonine vanile, cukraus pudra arba karčiu tarkuotu šokoladu.
Žingsnis 1
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite sluoksniuotą tešlą.
Žingsnis 2
Supjaustykite tešlą 3-4 cm pločio juostelėmis.
Žingsnis 3
Sudėkite tešlos juosteles ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Kiekvieną juostelę patepkite plaktu kiaušiniu. Ant viršaus pabarstykite paplotėlius cukrumi.
Žingsnis 4
Viršų pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
Žingsnis 5
Pasiųskite pyragėlius kepti į 180 ℃ temperatūros orkaitę 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Cinamono suktinukai paruošti. Gero apetito!
Kategorijos