Sluoksnis su kriauše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Sluoksnis su kriauše

Sluoksniuotos tešlos pyragas - tai apetitą žadinantis skanėstas iš sluoksniuotos tešlos su įvairiais saldžiais ir nesaldžiais įdarais. Plikytos tešlos kilmė - Prancūzija, o jų gaminimo paslaptis XVII a. buvo atvežta į Rusiją. Plikytus pyragaičius galima įdarinėti įvairiausiais įdarais. Mes pabandysime kepti pyragėlius su kriaušėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksnis su kriauše Žingsnis 1
Kriaušę supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Sluoksnis su kriauše Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite kočėlu, kad ji būtų 3-4 mm storio. Tešlą užpilkite medumi ir ant viršaus uždėkite kriaušę.

Žingsnis 3

Sluoksnis su kriauše Žingsnis 3
Įdarytą tešlą suvyniokite į ritinį ir supjaustykite 3-4 cm pločio riekelėmis.

Žingsnis 4

Sluoksnis su kriauše Žingsnis 4
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu, sudėkite į jį paplotėlius, patepkite žaliu vištienos kiaušiniu ir palikite taip 5 minutes.

Žingsnis 5

Sluoksnis su kriauše Žingsnis 5
Dėkite pyragėlius į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Palaukite, kol paplotėliai paruduos.

Žingsnis 6

Sluoksnis su kriauše Žingsnis 6
Aromatizuoti kriaušių pyragėliai paruošti. Išimkite juos iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite šiek tiek atvėsti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos