Publikavimo data: 2024-03-28
Sluoksniuokite su aguonomis
Sluoksniai labai greitai pagaminami. Jie būna rudi ir purūs. Patiekite su kakava, arbata arba kava. Jie taip pat tiks prie šaltų gėrimų: morsų, sulčių, limonadų ir kompotų.
Žingsnis 1
Plonai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Tešlą pabarstykite miltais, kad neliptų.
Žingsnis 2
Ant iškočiotos tešlos suberkite aguonas ir cukrų ir paskleiskite po visą tešlą.
Žingsnis 3
Įdarytą tešlą atsargiai susukite į ritinį ir supjaustykite vienodais 3-4 cm pločio gabalėliais.
Žingsnis 4
Dėkite paplotėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Kiekvieną paplotėlį patepkite plaktu kiaušiniu.
Žingsnis 5
Dėkite pyragėlius į orkaitę ir kepkite 180 ℃ temperatūroje apie 15-20 min.
Žingsnis 6
Aguonų pyragėliai paruošti. Gero apetito!
Kategorijos