Publikavimo data: 2024-03-24
Sluoksniuokite su braškėmis
Braškių pyragėliai - saldus naminis pyragas visai šeimai. Sultingi rausvi braškių pyragėliai tinka pusryčiams arba užkandžiams su kvapnia arbata ar šviežiai paruošta kava. Pyragėliams paruošti reikia šiek tiek laiko, o dėl paprastų ingredientų šis skanėstas yra skanus ir sotus. Braškių pyragėliai išlaiko ryškų skonį šalti arba šilti.
Žingsnis 1
Iš braškių pašalinkite šakeles ir supjaustykite plonais griežinėliais. Iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Jei tešla per daug lips prie rankų, naudokite miltus.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į vienodus kvadratėlius. Į kiekvieno kvadrato vidurį įdėkite po braškę ir pabarstykite trupučiu cukraus. Suvyniokite tešlą į trikampius, kraštus šiek tiek užlenkite. Aptepkite paplotėlius trupučiu sviesto arba kiaušinio tryniu pagal skonį.
Žingsnis 3
Pyragėlius kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje 15-20 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite į lėkštę patiekti.
Kategorijos