Publikavimo data: 2024-03-24
Sluoksniuokite su mėsa
Kepimo mėgėjai džiaugsis paprastu pyragaičių su mėsa receptu. Ypač jei atsižvelgsite į tai, kad yra toks nuostabus dalykas kaip paruošta sluoksniuota tešla. Verta atsižvelgti į tai, kad sluoksniuota tešla yra gana kaprizinga ir kad jos niekada nereikėtų pakartotinai užšaldyti, todėl tikėkitės tiek porcijų, kiek išeis iš vieno sluoksniuotos tešlos pakelio.
Žingsnis 1
Kepkite maltą mėsą, kol iškeps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą padalykite į norimo dydžio kvadratinius gabalėlius.
Žingsnis 3
Į kvadratėlių vidurį dėkite maltos mėsos ir užlenkite tešlą įstrižai.
Žingsnis 4
Aptepkite tešlą kiaušiniu ir 15-20 min. pašaukite į orkaitę, kol taps auksinė.
Kategorijos