Publikavimo data: 2024-03-28
Sluoksniuokite su šaldytomis uogomis
Sluoksniuotos tešlos pyragas - tai sluoksniuotos tešlos gaminys, kurį galima kepti su įvairiais įdarais. Pirmieji sluoksniuotos tešlos gaminiai buvo pagaminti Prancūzijoje, o į Rusiją šis receptas buvo atvežtas XVII a. Į sluoksniuotus pyragaičius galima dėti įvairių įdarų, o šiame recepte, pavyzdžiui, jie yra su šaldytomis uogomis.
Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite iki 3-4 mm storio ir perpjaukite į dvi dalis. Perpjaukite braškes per pusę ir sudėkite jas ant tešlos. Braškes pabarstykite cukrumi.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą ir užspauskite galus.
Žingsnis 3
Į kepimo indą ant pergamentinio popieriaus sudėkite paplotėlius. Aptepkite lakštinius žaliu kiaušiniu ir palikite 5 minutėms sustingti.
Žingsnis 4
Siųskite pyragėlius kepti į orkaitę 15-20 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 5
Sluoksniai jau paruošti patiekti. Gero apetito!
Kategorijos