Publikavimo data: 2024-06-15
Sluoksniuotos bandelės su dešra ir sūriu
Bandelės su įvairiais įdarais yra viena populiariausių kepinių rūšių. Jų yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Jų skonis kiekvienam iš mūsų pažįstamas nuo vaikystės. Tačiau daugeliui šiuolaikinių šeimininkių šis patiekalas atrodo pernelyg varginantis. Siūlome jums gardžių, kvapnių kepinių, kurie ant stalo atsiras per valandą, receptą. Patikėkite tešlos ir įdaro ruošimą profesionalams ir sukurkite savo mažą kulinarinį šedevrą.
Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite plonais, ne storesniais nei pusės centimetro storio griežinėliais. Atšildytą tešlą iškočiokite kočėlu. Tešla turi būti ne storesnė kaip centimetro storio. Ant tešlos viršaus sudėkite sūrį ir dešrą, pabarstykite druska ir pipirais. Gali būti, kad to daryti nereikės; sūryje ir dešroje yra pakankamai druskos ir prieskonių. Pabarstykite bazilikais.
Žingsnis 2
Tešlą susukite į ritinį, jis turi būti gana tankus. Aštriu peiliu supjaustykite vyniotinį apskritimais, kurie turėtų būti maždaug dviejų centimetrų storio. Atsargiai sudėkite juos ant kepimo skardos. Atsižvelkite į tai, kad kepdami jie padidės, todėl nedėkite jų arti vienas kito.
Žingsnis 3
Išplakite kiaušinio trynį ir konditeriniu šepetėliu aptepkite sausainių paviršių, viršų pabarstykite sezamo sėklomis. Įdėkite kepimo skardą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 25 minutes. Kepimo laikas skirsis priklausomai nuo bandelių formos, todėl prieš išimdami skardą iš orkaitės pabandykite vieną iš jų iškepti.
Kategorijos