Publikavimo data: 2024-06-15
Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis
Paruošta sluoksniuota tešla yra būtina kiekvienai šeimininkei, kai norisi skanių kepinių, bet neturite laiko jiems paruošti. Ją galima naudoti tiek saldiems, tiek pikantiškiems kepiniams. Bet kuris iš jų išeis skanus. Patiekalus iš tokios sluoksniuotos tešlos paruoškite greitai, todėl receptus galėsite panaudoti svečiams pasibeldus į duris. Viena iš paprastų kepinių rūšių yra orkaitėje keptos sraigės su varške ir rūgpieniu.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, varškę, cukrų, vanilę, krakmolą ir sultenes.
Žingsnis 2
Iškočiokite 0,5 cm storio sluoksniuotą tešlą ir ištepkite ją paruoštu mišiniu.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
Žingsnis 4
Ištepkite formą augaliniu aliejumi, sudėkite į ją ruošinius ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
Žingsnis 5
Patiekite paruoštas sraiges, ant viršaus pabarstydami cukraus pudra.
Kategorijos