Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis

Paruošta sluoksniuota tešla yra būtina kiekvienai šeimininkei, kai norisi skanių kepinių, bet neturite laiko jiems paruošti. Ją galima naudoti tiek saldiems, tiek pikantiškiems kepiniams. Bet kuris iš jų išeis skanus. Patiekalus iš tokios sluoksniuotos tešlos paruoškite greitai, todėl receptus galėsite panaudoti svečiams pasibeldus į duris. Viena iš paprastų kepinių rūšių yra orkaitėje keptos sraigės su varške ir rūgpieniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, varškę, cukrų, vanilę, krakmolą ir sultenes.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis Žingsnis 2
Iškočiokite 0,5 cm storio sluoksniuotą tešlą ir ištepkite ją paruoštu mišiniu.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.

Žingsnis 4

Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis Žingsnis 4
Ištepkite formą augaliniu aliejumi, sudėkite į ją ruošinius ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.

Žingsnis 5

Sluoksniuotos sraigės su varške ir sultenėmis Žingsnis 5
Patiekite paruoštas sraiges, ant viršaus pabarstydami cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos