Publikavimo data: 2024-05-12
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai savo rankomis
Žingsnis 1
Paruoškite pirmąją tešlos dalį. Sukietėjusį margariną susmulkinkite peiliu ir sumaišykite su puodeliu miltų. Iš mišinio suformuokite rutulį.
Žingsnis 2
Paruoškite antrąją tešlos dalį. Į atskirą dubenį supilkite likusius miltus, suberkite druską ir citrinos sultis. Į stiklinę įmuškite kiaušinį ir supilkite vandenį, tada išmaišykite. Supilkite kiaušinį į miltus ir suminkykite tešlą į rutulį.
Žingsnis 3
Paruoškite sluoksniuotą tešlą. Antrąją tešlos dalį iškočiokite į storą lakštą, o pirmąją dalį dėkite maždaug į vidurį, šiek tiek arčiau vieno iš kraštų. Suvyniokite tešlą į voką, užspauskite kraštus ir įdėkite į šaldytuvą siūle žemyn 30 minučių. Tada vėl iškočiokite, suvyniokite į voką ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių. Procesą pakartokite dar kartą.
Kategorijos