Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai savo rankomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai savo rankomis

Gaminimo laikas
115 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
383 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai savo rankomis Žingsnis 1
Paruoškite pirmąją tešlos dalį. Sukietėjusį margariną susmulkinkite peiliu ir sumaišykite su puodeliu miltų. Iš mišinio suformuokite rutulį.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai savo rankomis Žingsnis 2
Paruoškite antrąją tešlos dalį. Į atskirą dubenį supilkite likusius miltus, suberkite druską ir citrinos sultis. Į stiklinę įmuškite kiaušinį ir supilkite vandenį, tada išmaišykite. Supilkite kiaušinį į miltus ir suminkykite tešlą į rutulį.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai savo rankomis Žingsnis 3
Paruoškite sluoksniuotą tešlą. Antrąją tešlos dalį iškočiokite į storą lakštą, o pirmąją dalį dėkite maždaug į vidurį, šiek tiek arčiau vieno iš kraštų. Suvyniokite tešlą į voką, užspauskite kraštus ir įdėkite į šaldytuvą siūle žemyn 30 minučių. Tada vėl iškočiokite, suvyniokite į voką ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių. Procesą pakartokite dar kartą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos