Publikavimo data: 2024-05-19
Slyvų uogienė
Žingsnis 1
Slyvas nuplaukite, nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Susmulkintas slyvas sutrinkite panardinamuoju trintuvu arba pertrinkite per mėsmalę iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Slyvų tyrę sudėkite į virimo indą. Į slyvas suberkite cinamoną ir gvazdikėlius, dažnai maišydami suberkite cukrų ir palikite virti ant silpnos ugnies 20-25 min.
Žingsnis 4
Karštą uogienę supilkite į stiklainius ir užsukite dangteliais, kad galėtumėte laikyti, atvėsinkite kambario temperatūroje. Paruoštą karštą uogienę, prieš patiekdami, taip pat atvėsinkite kambario temperatūroje uždarytame inde. Gero apetito!
Kategorijos