Slyvų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Slyvų uogienė

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Slyvų uogienė Žingsnis 1
Slyvas nuplaukite, nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Slyvų uogienė Žingsnis 2
Susmulkintas slyvas sutrinkite panardinamuoju trintuvu arba pertrinkite per mėsmalę iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Slyvų uogienė Žingsnis 3
Slyvų tyrę sudėkite į virimo indą. Į slyvas suberkite cinamoną ir gvazdikėlius, dažnai maišydami suberkite cukrų ir palikite virti ant silpnos ugnies 20-25 min.

Žingsnis 4

Karštą uogienę supilkite į stiklainius ir užsukite dangteliais, kad galėtumėte laikyti, atvėsinkite kambario temperatūroje. Paruoštą karštą uogienę, prieš patiekdami, taip pat atvėsinkite kambario temperatūroje uždarytame inde. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos