Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladiniai Valentinai su vaisių ir varškės įdaru
Šokoladiniai valentinai yra originalus desertas, kuris puikiai tinka dovanoti Valentino dienos proga. Tokiam patiekalui paruošti nereikia daug laiko ir daug ingredientų. Kaip įdaras recepte naudojami sultingi vaisiai ir švelnus varškės sūris, tačiau jį galite keisti pagal savo pageidavimus. Paruoštą desertą galite papuošti ne tik šviežiomis uogomis, bet ir šokoladiniu glajumi, užrašydami malonius žodžius ir linkėjimus valentinams.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Kiekvieną formą aptepkite storu ištirpinto šokolado sluoksniu. Po to įdėkite formeles 10 minučių į šaldiklį. Po to į gilų dubenį sudėkite varškę ir vanilinį cukrų. Mikseriu suplakite ingredientus iki vientisos masės. Supjaustykite kivius ir kriaušę mažais kubeliais. Tada varškės masę padalykite į dvi dalis ir sudėkite į vaisius, išmaišykite.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti desertą. Iš šaldiklio išimkite užšaldytus šokolado pagrindus. Užpildykite juos iki pat viršaus paruoštais įdarais. Tada silikoniniu šepetėliu įdarų paviršių patepkite likusiu ištirpintu šokoladu. Paruoštą desertą įdėkite atgal į šaldiklį. Palaukite, kol patiekalas sukietės (apie 1 valandą), ir patiekite.
Kategorijos