Šokoladinis batonėlis su anakardžių riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šokoladinis batonėlis su anakardžių riešutais

Anakardžiai iš tikrųjų yra ne riešutai, o sėklos. Jie labai sveiki, nes turi daug maistinių medžiagų, pavyzdžiui, nesočiųjų riebalų rūgščių, augalinių baltymų, maistinių skaidulų, mineralų ir antioksidantų. Anakardžių grūduose yra 25 proc. angliavandenių, 46 proc. riebalų ir 21 proc. baltymų. Iš jų gaminama daug desertų. Pasigaminkime anakardžių šokoladinį batonėlį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
581 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
44 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladinis batonėlis su anakardžių riešutais Žingsnis 1
Paskrudinkite anakardžių riešutus ant silpnos ugnies. Neperkepkite, nes perkepti riešutai gali būti kartūs.

Žingsnis 2

Šokoladinis batonėlis su anakardžių riešutais Žingsnis 2
Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir ištirpinkite vandens vonelėje. Jei reikia, įpilkite šiek tiek pieno.

Žingsnis 3

Neišimdami iš vandens vonelės į šokoladą suberkite riešutus. Šaukštu šaukštu sudėkite saldainius ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu arba folija. Atšaldytus saldainius dėkite į šaldytuvą, kad visiškai sukietėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, riešutų sezonas, saldainiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga

Kategorijos