Šokoladinis desertas su riešutais, džiovintais vaisiais be cukraus ir kepimo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šokoladinis desertas su riešutais, džiovintais vaisiais be cukraus ir kepimo

Kulinarai sukūrė daugybę saldžių patiekalų žmonėms, kurie renkasi augalinį maistą arba patiekalus be cukraus, taip pat termiškai neapdorotą maistą. Šokoladinis pyragas su riešutais, džiovintais vaisiais tinka išrankiausiems veganams ir žaliavalgiams. Į jį vietoj cukraus dedama šiek tiek medaus. Likusį saldumą suteikia džiovinti vaisiai - abrikosai, džiovintos slyvos, datulės, o riebalų - kokosų aliejus, riešutai, avokadas.
Gaminimo laikas
189 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
341 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladinis desertas su riešutais, džiovintais vaisiais be cukraus ir kepimo Žingsnis 1
Sumaišykite graikinius riešutus su dalimi kakavos ir žiupsneliu druskos. Sudėkite džiovintus vaisius, pusę datulių, 3 šaukštus medaus ir plakite iki vientisos masės. Paskirstykite ant lėkštės.

Žingsnis 2

Šokoladinis desertas su riešutais, džiovintais vaisiais be cukraus ir kepimo Žingsnis 2
Kremui likusias datules sutrinkite blenderiu su avokado minkštimu. Sudėkite likusią kakavą, 5 šaukštus medaus ir kokosų aliejų ir plakite, kol gausite kreminę tekstūrą. Gautu mišiniu aptepkite desertą ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, aviečių sezonas, serbentų sezonas, šokoladas, šokoladiniai desertai, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos