Publikavimo data: 2025-08-18
Šokoladinis fondantas
Skanus šokoladinis desertas, visai kaip restoranuose, jūsų lėkštėje atsidurs per 15 minučių.
Žingsnis 1
Vištienos kiaušinius sumaišykite su cukrumi (cukraus pudra).
Žingsnis 2
Mišinį maišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Svarbu šokolado neperkaitinti, kitaip jis sutirštės.
Žingsnis 4
Į kiaušinius ir cukrų įmaišykite šokolado mišinį.
Žingsnis 5
Išmaišykite mišinį iki vientisos masės ir suberkite persijotus miltus. Tešla jau paruošta.
Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite kakavos milteliais.
Žingsnis 7
Desertą siųskite kepti į įkaitintą 210 laipsnių temperatūros orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 8
Šokoladinį fondantą atvėsinkite 5 minutes, tada jis lengvai išlips iš formos.
Kategorijos