Šokoladu aplieti mandarinai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Šokoladu aplieti mandarinai

Šokoladu aplieti mandarinai - skanus ir neįprastas desertas, kuris papuoš bet kokį šventinį stalą. Galite naudoti bet kokios rūšies šokoladą: karčiąjį, pienišką, baltąjį, su bet kokiais priedais ir skoniais. Pabandykite į ištirpintą šokoladą įpilti šaukštelį kavos, žiupsnelį cinamono, smulkintų riešutų ar net druskos, kad citrusinių vaisių skonis sužibėtų naujomis spalvomis. Vietoj mandarinų galite naudoti apelsinus, kivius, bananus, greipfrutus, pomelo ir papuošti juos įvairiais konditeriniais pabarstukais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Šokoladu aplieti mandarinai Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje 90 sekundžių. Ištepkite indą augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Šokoladu aplieti mandarinai Žingsnis 2
Paruoškite šokoladu aplietus mandarinus. Panardinkite kiekvieną mandarino skiltelę į šokoladą, padėkite ant lėkštės ir pabarstykite konditeriniais pabarstukais. Dėkite mandarinus į šaldytuvą 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos