Publikavimo data: 2025-08-20
Šokoladu padengtos vyšnios
Vyšnios šokolade - puikus, bet lengvai pagaminamas desertas romantiškam vasario 14 d. vakarui. Šiam skanėstui tinka bet kokios rūšies šokoladas - svarbiausia, kad jis būtų be priedų. Uogas galima naudoti tiek šviežias, tiek šaldytas ar džiovintas. Paprasčiausias deserto paruošimo būdas - pamerkti vyšnias į ištirpintą šokoladą ir leisti jam sukietėti. Mėgstantys desertus su "prieskoniu" gali uogas pamirkyti alkoholyje - brendyje, likeryje ar rome.
Žingsnis 1
Paruoškite deserto ingredientus. Vyšnias sudėkite ant popierinių rankšluosčių ir leiskite joms išdžiūti. Tuo tarpu vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą.
Žingsnis 2
Paruoškite desertą. Uogas suverkite ant dantų krapštuko arba medinio iešmelio. Gerai pamirkykite šokolado apvalkale. Dėkite ant pjaustymo lentelės. Procedūrą pakartokite su visomis uogomis. Šokoladu aplietas vyšnias dėkite į šaldytuvą ir leiskite glajui sustingti. Tada išimkite dantų krapštukus.
Kategorijos