Šoninės ir jautienos duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Šoninės ir jautienos duona

Gardi mėsos duona su pikantiškais priedais ir kvapniais prieskoniais. Alternatyva mėsos apkepams ir bandelėms. Kartu su įdomiu garnyru šis patiekalas bus puikus sprendimas šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šoninės ir jautienos duona Žingsnis 1
Ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, negausiai išdėliokite šoninės griežinėlius. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu 12-15 minučių.

Žingsnis 2

Šoninės ir jautienos duona Žingsnis 2
Sumaišykite faršą, įberkite druskos, pipirų, rūkytos paprikos ir Vusterio padažo.

Žingsnis 3

Šoninės ir jautienos duona Žingsnis 3
Ant specialaus stačiakampio formos kepimo indo dugno išdėliokite keletą šoninės griežinėlių. Ant viršaus sudėkite pusę maltos mėsos, viduryje - jalapeño paprikas ir eilę varškės sūrio. Uždenkite likusia maltos mėsos dalimi.

Žingsnis 4

Šoninės ir jautienos duona Žingsnis 4
Kepkite patiekalą 170-180 °C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu 40-60 minučių, kol patiekalo vidaus temperatūra bus artima 65-72 °C.

Žingsnis 5

Šoninės ir jautienos duona Žingsnis 5
Leiskite mėsos duonai atvėsti formoje, tada ją išimkite ir patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos