Soppresai su varškės ir bananų įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Soppresai su varškės ir bananų įdaru

Sunku rasti skanesnį kepinį nei bananai. Soppresai su bananais yra minkšti ir kartu traškūs. Egzistuoja šio patiekalo pavadinimo kilmės versija: seniau tokie kepiniai buvo ruošiami Kalėdų išvakarėse, todėl ir pavadinimas "sotschnik".
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.03/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Soppresai su varškės ir bananų įdaru Žingsnis 1
Minkštą sviestą, grietinę, vanilinį cukrų, kiaušinį, cukrų ir žiupsnelį druskos plakite mikseriu, kol cukrus ištirps. Nuolat maišydami pamažu suberkite miltus. Tada tešlą išminkykite rankomis ir palikite šaldytuve 30 minučių.

Žingsnis 2

Soppresai su varškės ir bananų įdaru Žingsnis 2
Dabar paruoškite įdarą: sutrinkite bananą šakute, sudėkite su cukrumi trintą varškę, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Soppresai su varškės ir bananų įdaru Žingsnis 3
Padalykite tešlą į nedidelius rutuliukus ir iškočiokite į 3 mm storio plokštainį. Į vidurį dėkite įdaro ir lengvai užspauskite kraštus kaip koldūnų.

Žingsnis 4

Soppresai su varškės ir bananų įdaru Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo blynelius. Dėkite juos į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos