Publikavimo data: 2024-05-25
Soppresai su varškės ir bananų įdaru
Sunku rasti skanesnį kepinį nei bananai. Soppresai su bananais yra minkšti ir kartu traškūs. Egzistuoja šio patiekalo pavadinimo kilmės versija: seniau tokie kepiniai buvo ruošiami Kalėdų išvakarėse, todėl ir pavadinimas "sotschnik".
Žingsnis 1
Minkštą sviestą, grietinę, vanilinį cukrų, kiaušinį, cukrų ir žiupsnelį druskos plakite mikseriu, kol cukrus ištirps. Nuolat maišydami pamažu suberkite miltus. Tada tešlą išminkykite rankomis ir palikite šaldytuve 30 minučių.
Žingsnis 2
Dabar paruoškite įdarą: sutrinkite bananą šakute, sudėkite su cukrumi trintą varškę, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į nedidelius rutuliukus ir iškočiokite į 3 mm storio plokštainį. Į vidurį dėkite įdaro ir lengvai užspauskite kraštus kaip koldūnų.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo blynelius. Dėkite juos į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 °C temperatūroje.
Kategorijos