Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai keptuvėje
Tradicinis spagečių virimo būdas yra virimas. Tačiau norėdami atlikti kulinarinių eksperimentų ar tiesiog paįvairinti įprastą meniu, makaronus galite kepti keptuvėje. Jums reikės minimalaus produktų rinkinio: spagečių, druskos, augalinio aliejaus ir vandens. Tai yra pagrindas, į kurį galite pridėti įvairių komponentų: tarkuoto sūrio, daržovių, mėsos, prieskonių ar žolelių.
Žingsnis 1
Apkepkite spagečius. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite spagečius. Maišydami kepkite ant didelės ugnies. Makaronai turi tapti auksiniai ir sviestiniai. Apytikslė kepimo trukmė - 5-7 minutės.
Žingsnis 2
Baigkite virti spagečius. Supilkite vandenį, skystis turi visiškai apsemti spagečius. Įberkite druskos, uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir virkite apie 7-10 minučių, keptuvėje neturėtų likti skysčio.
Kategorijos