Spagečiai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai keptuvėje

Tradicinis spagečių virimo būdas yra virimas. Tačiau norėdami atlikti kulinarinių eksperimentų ar tiesiog paįvairinti įprastą meniu, makaronus galite kepti keptuvėje. Jums reikės minimalaus produktų rinkinio: spagečių, druskos, augalinio aliejaus ir vandens. Tai yra pagrindas, į kurį galite pridėti įvairių komponentų: tarkuoto sūrio, daržovių, mėsos, prieskonių ar žolelių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai keptuvėje Žingsnis 1
Apkepkite spagečius. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite spagečius. Maišydami kepkite ant didelės ugnies. Makaronai turi tapti auksiniai ir sviestiniai. Apytikslė kepimo trukmė - 5-7 minutės.

Žingsnis 2

Spagečiai keptuvėje Žingsnis 2
Baigkite virti spagečius. Supilkite vandenį, skystis turi visiškai apsemti spagečius. Įberkite druskos, uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir virkite apie 7-10 minučių, keptuvėje neturėtų likti skysčio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos