Spagečiai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai keptuvėje

Tradicinis spagečių virimo būdas yra virimas. Tačiau norėdami atlikti kulinarinių eksperimentų ar tiesiog paįvairinti įprastą meniu, makaronus galite kepti keptuvėje. Jums reikės minimalaus produktų rinkinio: spagečių, druskos, augalinio aliejaus ir vandens. Tai yra pagrindas, į kurį galite pridėti įvairių komponentų: tarkuoto sūrio, daržovių, mėsos, prieskonių ar žolelių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Spagečiai keptuvėje Žingsnis 1
Apkepkite spagečius. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite spagečius. Maišydami kepkite ant didelės ugnies. Makaronai turi tapti auksiniai ir sviestiniai. Apytikslė kepimo trukmė - 5-7 minutės.

Žingsnis 2

Spagečiai keptuvėje Žingsnis 2
Baigkite virti spagečius. Supilkite vandenį, skystis turi visiškai apsemti spagečius. Įberkite druskos, uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir virkite apie 7-10 minučių, keptuvėje neturėtų likti skysčio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas česnakai, makaronai (makaronai), jūros gėrybių patiekalai, spagečiai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, makaronai su sūriu, makaronai su krevetėmis, makaronai su krevetėmis, makaronai su sūriu, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su jūros gėrybėmis, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su česnakais

Kategorijos