Spagečiai Puttanesca. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Spagečiai Puttanesca.

"Puttanesca" makaronų kilmės istorija gana pikantiška. Manoma, kad spagečius praėjusiame amžiuje Neapolyje išrado kurtizanės. Sudedamosios dalys paprastai yra pomidorai, alyvuogių aliejus, ančiuviai, alyvuogės, kaparėliai ir česnakai. Mūsų receptas papildytas aitriosiomis paprikomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepinkite aitriąją papriką bei ančiuvius, sudėkite česnaką ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Į keptuvę sudėkite tarkuotus pomidorus ir alyvuoges, išmaišykite ir 10 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Į keptuvę suberkite makaronus ir sūrį ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas česnakai, makaronai (makaronai), jūros gėrybių patiekalai, spagečiai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, makaronai su sūriu, makaronai su krevetėmis, makaronai su krevetėmis, makaronai su sūriu, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su jūros gėrybėmis, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su česnakais

Kategorijos