Publikavimo data: 2024-06-08
Spagečiai su baklažanais
Spagečiai gali būti įvairių rūšių, priklausomai nuo jų skersmens ir formos. Pavyzdžiui, spaghettoni yra šiek tiek storesni už klasikinius spagečius, o spaghettini - šiek tiek plonesni. Capellini yra labai ploni, jie dar vadinami "angelų plaukais". Fusilli bucati viduje yra tuščiaviduriai, pici yra labai ilgi ir stori, dažniausiai rankų darbo. Linguini yra plokšti, o bucatini - labai stori su skylute viduje. Bet kurios rūšies spagečiai puikiai tinka su baklažanais, kurie pasižymi gebėjimu sugerti aliejų ir padažą.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Spagečius virkite 8 minutes ir nusausinkite juos sietelyje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į šaltą keptuvę įdėkite šoninę, įjunkite kaitrą. Kepkite šoninę 3 minutes ant vidutinės ugnies. Į šoninę sudėkite smulkintą česnaką ir baklažanų griežinėlius ir kepkite kartu su šonine 5 minutes. Į baklažanus sudėkite pomidorų minkštimą ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Užvirkite makaronus. Į padažą suberkite bazilikus ir spagečius ir viską gerai išmaišykite. Palikite pastovėti po dangčiu 2-3 minutes.
Kategorijos