Spagečiai su baklažanais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Spagečiai su baklažanais

Spagečiai gali būti įvairių rūšių, priklausomai nuo jų skersmens ir formos. Pavyzdžiui, spaghettoni yra šiek tiek storesni už klasikinius spagečius, o spaghettini - šiek tiek plonesni. Capellini yra labai ploni, jie dar vadinami "angelų plaukais". Fusilli bucati viduje yra tuščiaviduriai, pici yra labai ilgi ir stori, dažniausiai rankų darbo. Linguini yra plokšti, o bucatini - labai stori su skylute viduje. Bet kurios rūšies spagečiai puikiai tinka su baklažanais, kurie pasižymi gebėjimu sugerti aliejų ir padažą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Spagečiai su baklažanais Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Spagečius virkite 8 minutes ir nusausinkite juos sietelyje.

Žingsnis 2

Spagečiai su baklažanais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į šaltą keptuvę įdėkite šoninę, įjunkite kaitrą. Kepkite šoninę 3 minutes ant vidutinės ugnies. Į šoninę sudėkite smulkintą česnaką ir baklažanų griežinėlius ir kepkite kartu su šonine 5 minutes. Į baklažanus sudėkite pomidorų minkštimą ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Spagečiai su baklažanais Žingsnis 3
Užvirkite makaronus. Į padažą suberkite bazilikus ir spagečius ir viską gerai išmaišykite. Palikite pastovėti po dangčiu 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas česnakai, makaronai (makaronai), jūros gėrybių patiekalai, spagečiai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, makaronai su sūriu, makaronai su krevetėmis, makaronai su krevetėmis, makaronai su sūriu, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su jūros gėrybėmis, makaronai su grietinėle, makaronai su grietinėle, makaronai su česnakais

Kategorijos