Spagečiai su česnakiniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su česnakiniu padažu

Italai pasirengę valgyti makaronus du ar net tris kartus per dieną - ir taip visą savaitę. Nenuostabu, nes makaronų rūšių yra tiek daug, kad vargu ar net italai yra išbandę visus. Spagečių muziejuje eksponuojami 176 rūšių makaronai, besiskiriantys savo forma, spalva ir gamybos vieta. Dabar virėjai yra išradę daugiau kaip 10 tūkst. spagečių padažo rūšių. Pats paprasčiausias, bet labai skanus, tinkantis bet kokios rūšies makaronams, yra iš kepintų maltų juodųjų pipirų, česnako ir tarkuoto sūrio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
386 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.63/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su česnakiniu padažu Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Dideliame puode užvirkite pasūdytą vandenį. Spagečius virkite 7 minutes, kol suminkštės. Nusausinkite.

Žingsnis 2

Spagečiai su česnakiniu padažu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite česnaką, juoduosius ir aitriuosius pipirus. Kepkite 2 minutes.

Žingsnis 3

Spagečiai su česnakiniu padažu Žingsnis 3
Užvirinkite patiekalą. Sumaišykite spagečius su padažu, įberkite petražolių. Gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite ant silpnos ugnies 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos