Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su česnakiniu padažu
Italai pasirengę valgyti makaronus du ar net tris kartus per dieną - ir taip visą savaitę. Nenuostabu, nes makaronų rūšių yra tiek daug, kad vargu ar net italai yra išbandę visus. Spagečių muziejuje eksponuojami 176 rūšių makaronai, besiskiriantys savo forma, spalva ir gamybos vieta. Dabar virėjai yra išradę daugiau kaip 10 tūkst. spagečių padažo rūšių. Pats paprasčiausias, bet labai skanus, tinkantis bet kokios rūšies makaronams, yra iš kepintų maltų juodųjų pipirų, česnako ir tarkuoto sūrio.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Dideliame puode užvirkite pasūdytą vandenį. Spagečius virkite 7 minutes, kol suminkštės. Nusausinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite česnaką, juoduosius ir aitriuosius pipirus. Kepkite 2 minutes.
Žingsnis 3
Užvirinkite patiekalą. Sumaišykite spagečius su padažu, įberkite petražolių. Gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite ant silpnos ugnies 3 minutes.
Kategorijos