Publikavimo data: 2024-06-08
Spagečiai su dešrelėmis
Spagečiai itališkai reiškia "virvutės". Būtent tuo jie skiriasi nuo makaronų - savo ilga lazdelės ar virvės forma. Spagečiai būna trijų rūšių: klasikiniai (skersmuo 1,8-2 mm), spageti (1,4-1,8 mm) ir spageti (2-2,2 mm). Kad ir kuris variantas būtų pasirinktas, spagečiai su dešrelėmis yra vienareikšmiškai skanūs ir greiti. Šį patiekalą ypač mėgsta vaikai. Verdant spagečiai ne laužomi, o dedami į puodą vertikaliai. Palaipsniui jie patys nugrimzta į vandenį.
Žingsnis 1
Paruoškite makaronų gaminius. Produktus 7-8 min. virkite pasūdytame vandenyje (verdančiame vandenyje nusausinkite spagečius). Nusausinę spagečius palikite 200 ml vandens patiekalui troškinti.
Žingsnis 2
Paruoškite spagečius su dešrelėmis. Apkepkite dešreles aliejuje, kol paruduos, tada atidėkite į atskirą lėkštę. Tada 5-7 min. pakepinkite svogūnus ir morkas. Įberkite paprikos, druskos ir pipirų. Sudėkite dešreles, pomidorų pastą ir vandenį, kuris liko nuo spagečių. Išmaišykite. Troškinkite 3-4 minutes.
Kategorijos