Spagečiai su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Spagečiai su dešrelėmis

Spagečiai itališkai reiškia "virvutės". Būtent tuo jie skiriasi nuo makaronų - savo ilga lazdelės ar virvės forma. Spagečiai būna trijų rūšių: klasikiniai (skersmuo 1,8-2 mm), spageti (1,4-1,8 mm) ir spageti (2-2,2 mm). Kad ir kuris variantas būtų pasirinktas, spagečiai su dešrelėmis yra vienareikšmiškai skanūs ir greiti. Šį patiekalą ypač mėgsta vaikai. Verdant spagečiai ne laužomi, o dedami į puodą vertikaliai. Palaipsniui jie patys nugrimzta į vandenį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su dešrelėmis Žingsnis 1
Paruoškite makaronų gaminius. Produktus 7-8 min. virkite pasūdytame vandenyje (verdančiame vandenyje nusausinkite spagečius). Nusausinę spagečius palikite 200 ml vandens patiekalui troškinti.

Žingsnis 2

Spagečiai su dešrelėmis Žingsnis 2
Paruoškite spagečius su dešrelėmis. Apkepkite dešreles aliejuje, kol paruduos, tada atidėkite į atskirą lėkštę. Tada 5-7 min. pakepinkite svogūnus ir morkas. Įberkite paprikos, druskos ir pipirų. Sudėkite dešreles, pomidorų pastą ir vandenį, kuris liko nuo spagečių. Išmaišykite. Troškinkite 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos