Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su fetaksa
Spagečių su keptu fetaksu receptas dėl savo paprastumo sulaukė didžiulio populiarumo visame pasaulyje. Gaminimo procesas susideda iš trijų pagrindinių etapų: fetakso kepimo su pomidorais, spagečių virimo ir jų sujungimo. Sūris ir pomidorai virsta sodriu, tirštu padažu, kuris gerai įsigeria į spagečius ir tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Iškepkite fettax. Į formos dugną įpilkite alyvuogių aliejaus ir išdėliokite česnako skilteles. Ant viršaus sudėkite pjaustytus pomidorus ir saldžiosios paprikos griežinėlius. Padalykite fettax į 2-3 dalis ir išdėliokite ant daržovių. Viską pabarstykite juodaisiais pipirais ir Provanso žolelėmis. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, palaukite, kol užvirs, pasūdykite ir sudėkite spagečius. Virkite apie 6-7 minutes, tada nusausinkite ir nuvarvinkite į sietelį. Pasilikite 2-3 valgomuosius šaukštus skysčio padažui.
Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Išimkite formą iš orkaitės, sutrinkite keptą fetą ir pomidorus ir gerai išmaišykite. Į padažą sudėkite karštus spagečius, supilkite virimo skystį ir gerai išmaišykite.
Kategorijos