Spagečiai su fetaksa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su fetaksa

Spagečių su keptu fetaksu receptas dėl savo paprastumo sulaukė didžiulio populiarumo visame pasaulyje. Gaminimo procesas susideda iš trijų pagrindinių etapų: fetakso kepimo su pomidorais, spagečių virimo ir jų sujungimo. Sūris ir pomidorai virsta sodriu, tirštu padažu, kuris gerai įsigeria į spagečius ir tiesiog tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.35/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su fetaksa Žingsnis 1
Iškepkite fettax. Į formos dugną įpilkite alyvuogių aliejaus ir išdėliokite česnako skilteles. Ant viršaus sudėkite pjaustytus pomidorus ir saldžiosios paprikos griežinėlius. Padalykite fettax į 2-3 dalis ir išdėliokite ant daržovių. Viską pabarstykite juodaisiais pipirais ir Provanso žolelėmis. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Spagečiai su fetaksa Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, palaukite, kol užvirs, pasūdykite ir sudėkite spagečius. Virkite apie 6-7 minutes, tada nusausinkite ir nuvarvinkite į sietelį. Pasilikite 2-3 valgomuosius šaukštus skysčio padažui.

Žingsnis 3

Spagečiai su fetaksa Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Išimkite formą iš orkaitės, sutrinkite keptą fetą ir pomidorus ir gerai išmaišykite. Į padažą sudėkite karštus spagečius, supilkite virimo skystį ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos