Spagečiai su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su grietine

Geriausiai saugoma itališkų makaronų paslaptis - jiems gaminti naudojami miltai. Kietųjų kviečių miltuose yra vitaminų, mineralų, aminorūgščių, baltymų, sudėtinių angliavandenių, skaidulų, o krakmolo juose yra mažiau nei minkštuosiuose kviečiuose. O spagečiai yra visos žmonijos turtas. Jį dievina garsenybės, apie jį svajoja astronautai, jis yra sportininkų, kareivių ir supermodelių valgiaraštyje, dėl jo ginčijasi net politikai. Niekas nėra abejingas spagečiams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su grietine Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Dideliame puode užvirinkite pasūdytą vandenį. Spagečius virkite 8 minutes ir nusausinkite.

Žingsnis 2

Spagečiai su grietine Žingsnis 2
Paruoškite grietinės padažą. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kiekvieną česnako skiltelę perpjaukite per pusę ir 2 min. kepkite ant vidutinės ugnies. Išimkite česnakus. Sumažinkite kaitrą iki silpnos. Į sviestą supilkite grietinę, mentele paskirstykite ją keptuvėje ir leiskite jai įkaisti.

Žingsnis 3

Spagečiai su grietine Žingsnis 3
Užvirkite makaronus. Į grietinę suberkite tarkuotą sūrį ir gerai išmaišykite. Suberkite džiovintus bazilikus ir ant silpnos ugnies virkite 3 minutes. Kai sūris išsilydys, sudėkite spagečius į padažą ir gerai išmaišykite. Leiskite patiekalui 2 minutes virti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos