Publikavimo data: 2024-03-27
Spagečiai su grietinėlės padažu
Nacionalinė Italijos vertybė ir vienas garsiausių patiekalų visame pasaulyje yra spagečiai su grietinėlės padažu. Spagečiai - tai ypatinga makaronų rūšis, kurią sudaro miltai, pagaminti tik iš kietųjų kviečių. Dėl to spagečiuose gausu vitamino E, kuris gerina odos sveikatą. Juos derindami su įvairių rūšių mėsa, jūros gėrybėmis ir padažais gauname daugybę gardžiausių itališkų patiekalų variantų!
Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žalumynus.
Žingsnis 3
Makaronus suberkite į verdantį vandenį.
Žingsnis 4
Kai vanduo užvirs, virkite 5-7 minutes, kol bus al dente.
Žingsnis 5
Paimkite gilią keptuvę. Patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite tarkuotą česnaką.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite žalumynus.
Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 8
Į keptuvę suberkite džiovintas žoleles.
Žingsnis 9
Į keptuvę įpilkite šiek tiek vandens, kuriame virė makaronai.
Žingsnis 10
Sudėkite kreminį sūrį.
Žingsnis 11
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 12
Į keptuvę sudėkite spagečius.
Žingsnis 13
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 14
Padėkite patiekalą į lėkštę! Atlikta!
Kategorijos