Publikavimo data: 2024-06-08
Spagečiai su grietinėlės sūriu
Sūris ir spagečiai tiesiog sukurti vienas kitam. Spagečiams paprastai naudojami kietieji sūriai, pavyzdžiui, itališkas parmezanas. Taip pat galite paruošti apetitą žadinantį patiekalą su minkštu kreminiu sūriu. Galite naudoti garsiuosius "Ricotta", "Philadelphia", "Mascarpone" ir kt. Nepainiokite grietinėlės sūrio (arba grietinėlės sūrio, kaip jis dar vadinamas) su lydytu sūriu. Tai visiškai skirtingi produktai skonio ir gaminimo technologijos požiūriu.
Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Virkite produktą vandenyje su trupučiu druskos 7-8 minutes. Nusunkę vandenį išsaugokite.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves ir sūrį. Keptuvėje aliejuje 3-4 min. pakepinkite česnaką ir svogūną, kol taps skaidrūs. Įdėkite pusę čiobrelių. Įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite špinatus, sūrį, išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius su grietinėlės sūriu. Sumaišykite daržoves su spagečiais, palikite 1-2 minutes pastovėti ant karštos lėkštės. Įdėkite antrąją dalį čiobrelių. Supilkite dalį sultinio, likusio nuo virimo. Švelniai išmaišykite.
Kategorijos