Spagečiai su grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Spagečiai su grietinėlės sūriu

Sūris ir spagečiai tiesiog sukurti vienas kitam. Spagečiams paprastai naudojami kietieji sūriai, pavyzdžiui, itališkas parmezanas. Taip pat galite paruošti apetitą žadinantį patiekalą su minkštu kreminiu sūriu. Galite naudoti garsiuosius "Ricotta", "Philadelphia", "Mascarpone" ir kt. Nepainiokite grietinėlės sūrio (arba grietinėlės sūrio, kaip jis dar vadinamas) su lydytu sūriu. Tai visiškai skirtingi produktai skonio ir gaminimo technologijos požiūriu.
Gaminimo laikas
22 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Virkite produktą vandenyje su trupučiu druskos 7-8 minutes. Nusunkę vandenį išsaugokite.

Žingsnis 2

Spagečiai su grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite daržoves ir sūrį. Keptuvėje aliejuje 3-4 min. pakepinkite česnaką ir svogūną, kol taps skaidrūs. Įdėkite pusę čiobrelių. Įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite špinatus, sūrį, išmaišykite.

Žingsnis 3

Spagečiai su grietinėlės sūriu Žingsnis 3
Paruoškite spagečius su grietinėlės sūriu. Sumaišykite daržoves su spagečiais, palikite 1-2 minutes pastovėti ant karštos lėkštės. Įdėkite antrąją dalį čiobrelių. Supilkite dalį sultinio, likusio nuo virimo. Švelniai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos