Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su grietinės padažu
Paprastai spagečiai patiekiami su kokiu nors padažu, kurių yra daugiau nei 10 000 rūšių. O makaronų pagardų ruošimas yra atskiras, Italijoje ypač gerbiamas mokslas. Spagečiams padažą galite rinktis pagal asmeninį skonį ir naudoti beveik viską, kas valgoma. Grietinės padažas yra neįprastas ir labai sveikas padažas, teigiamai veikiantis organizmą, stiprinantis kaulinį audinį ir išsaugantis dantų sveikatą.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Puode užvirinkite didelį kiekį vandens, įberkite 2/3 šaukštelio druskos, sudėkite į vandenį makaronus ir virkite, kol jie taps al dente, kaip nurodyta ant pakuotės.
Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir ant vidutinės ugnies kepkite askaloninius česnakus, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Kai svogūnai iškeps, suberkite miltus ir greitai išmaišykite. Supilkite alyvuogių aliejų ir maišydami kepkite, kol svogūnai ir miltai taps auksinės spalvos. Į ingredientus supilkite vyną, sudėkite grietinę ir toliau virkite ant vidutinės ugnies, kol mišinys sutirštės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Surinkite patiekalą. Virtus spagečius sumaišykite su padažu nenuėmę nuo ugnies. Po 1 minutės į makaronus suberkite tarkuotą sūrį, šiek tiek palikdami papuošimui. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos