Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su grybais
Italijoje spagečiai yra Viduržemio jūros regiono dietos pagrindas ir viena iš grožio bei ilgaamžiškumo paslapčių. Jei žmogus žino, kaip pasirinkti ir gaminti makaronus, jis bus laimingas ir sveikas iki pat senatvės, nes tinkamai paruošti spagečiai yra ir nepaprastai skanūs, ir labai sveiki. Prie spagečių ir kitų ilgų makaronų tinka tiršti vienalytės konsistencijos padažai: pomidorų padažas su bazilikais ir česnakais, klasikinis pesto, bešamelis, kreminis kelių rūšių sūrio padažas su šonine ar grybais.
Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite grybus ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos (apie 15 minučių). Įsitikinkite, kad iš grybų išgaravo visas vanduo. Atidėkite keletą grybų griežinėlių patiekalui papuošti.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į grybus įpilkite grietinėlės ir sojų padažo. Ant silpnos ugnies troškinkite 5 minutes, tada sudėkite česnaką ir juoduosius pipirus. Kruopščiai išmaišykite ir uždenkite dangčiu.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius. Spagečius virkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens apie 7 minutes. Nusausinkite. Sudėkite spagečius į padažą ir gerai išmaišykite. Palikite 2 minutes pastovėti po dangčiu.
Kategorijos