Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su jautiena
Spagečiai yra skanus, nebrangus, lengvai paruošiamas produktas, kuris puikiai tinka prie daržovių, žuvies ir mėsos. Ši makaronų rūšis tokia populiari, kad net turi savo šventę - Spagečių dieną, kurią gurmanai švenčia sausio 4 d. Tikrieji italai spagečius valgo tik su šakute, nenaudodami peilio, šaukšto ar kitų stalo įrankių, tačiau restoranuose įprasta kairėje rankoje laikyti šaukštą, o dešinėje - šakutę. Makaronai turi būti užberiami šaukštu ant šakutės į save.
Žingsnis 1
Paruoškite jautieną. Kepkite jautieną augaliniame aliejuje 10 minučių, reguliariai maišydami. Įberkite 1 šaukštelį druskos ir pipirų mišinio ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Spagečius virkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens 8 minutes. Nusausinkite.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Svogūną ir česnaką 3 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Išplakite trynius su grietinėle, supilkite į daržoves ir sudėkite sūrį. Išmaišykite ir ant silpnos ugnies virkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Paruoškite spagečius ir jautieną. Į padažą sudėkite jautieną ir spagečius, gerai išmaišykite ir palikite po dangčiu 2 minutėms.
Kategorijos