Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su kalakutiena
Itališki spagečiai jau seniai tapo nepakeičiamu maistu ant mūsų stalo. Kai renkatės produktą parduotuvėje, tai iš tiesų atveria akis. Visada pirkite spagečius, pagamintus iš A kategorijos kietųjų kviečių, kuriuose yra 10-13 vienetų baltymų. Iš tokių makaronų galite paruošti skanų ir sveiką patiekalą su kalakutienos ir varškės padažu. Jį labai lengva pagaminti, o gaunasi labai rafinuotas ir apetitiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Aliejuje ant didelės ugnies 2-3 minutes pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite kalakutienos filė. Kepkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite grietinėlę į nedidelį dubenėlį. Kaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite varškę, ištirpinkite ją. Pagardinkite druska, pipirais ir itališkomis žolelėmis.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius. Produktą virkite vandenyje su druska 7-8 minutes arba ilgiau, priklausomai nuo rūšies (žr. informaciją ant pakuotės). Išmeskite į sietelį. Sumaišykite spagečius su padažu. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Kategorijos