Spagečiai su kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su kalakutiena

Itališki spagečiai jau seniai tapo nepakeičiamu maistu ant mūsų stalo. Kai renkatės produktą parduotuvėje, tai iš tiesų atveria akis. Visada pirkite spagečius, pagamintus iš A kategorijos kietųjų kviečių, kuriuose yra 10-13 vienetų baltymų. Iš tokių makaronų galite paruošti skanų ir sveiką patiekalą su kalakutienos ir varškės padažu. Jį labai lengva pagaminti, o gaunasi labai rafinuotas ir apetitiškas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su kalakutiena Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Aliejuje ant didelės ugnies 2-3 minutes pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite kalakutienos filė. Kepkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Spagečiai su kalakutiena Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite grietinėlę į nedidelį dubenėlį. Kaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite varškę, ištirpinkite ją. Pagardinkite druska, pipirais ir itališkomis žolelėmis.

Žingsnis 3

Spagečiai su kalakutiena Žingsnis 3
Paruoškite spagečius. Produktą virkite vandenyje su druska 7-8 minutes arba ilgiau, priklausomai nuo rūšies (žr. informaciją ant pakuotės). Išmeskite į sietelį. Sumaišykite spagečius su padažu. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos