Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su karališkosiomis krevetėmis
Makaronai su krevetėmis gali būti gaminami beveik iš bet kokios rūšies makaronų, kurių pasaulyje yra daugiau kaip 600 skirtingų formų. Ir kiekvieną kartą tai bus vis kitoks patiekalas. Pavyzdžiui, spagečiai puikiai sugers daržovių padažą, pripildydami jį skonio, o krevetės šį skonį pabrėš ir subtiliai nuspalvins. Krevetės yra bene garsiausios jūros gėrybės, kurios buvo valgomos senovėje, nes jas nebuvo sunku sugauti.
Žingsnis 1
Troškinkite daržoves. Dideliame puode įkaitinkite sviestą ir alyvuogių aliejų. Į keptuvę sudėkite paprikas ir česnakus ir kelias sekundes pakepinkite, kol išryškės česnakų aromatas. Supilkite pomidorų pastą ir vyną ir maišydami virkite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite krevetes. Sudėkite krevetes į puodą su daržovėmis, padidinkite ugnį ir maišydami virkite apie 2 minutes, kol krevetės įgaus sodrią rausvą spalvą. Sumažinkite ugnį, įberkite druskos, pipirų ir džiovintų bazilikų.
Žingsnis 3
Išvirkite spagečius. Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirusius spagečius nusausinkite ir nuvarvinkite į sietelį. Tada perkelkite juos į dubenį su avokadu ir sumaišykite.
Kategorijos