Spagečiai su kiauliena, troškinta su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Spagečiai su kiauliena, troškinta su Pekino kopūstais

Paruošti kiaulieną, troškintą su Pekino kopūstais ir saldžiosiomis paprikomis, visai nesudėtinga, o rezultatas jus nudžiugins sultingu, įvairiapusišku ir švelniu skoniu. Kartu su spagečiais ši mėsa su daržovėmis bus puikus šeimos pietų ar vakarienės pasirinkimas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su kiauliena, troškinta su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Kepkite mėsą įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apie 10 minučių, kol ji taps auksinė. Tada į mėsą sudėkite svogūnus, paprikas ir morkas ir maišydami kepkite dar 10 minučių. Po to į keptuvę su mėsa ir daržovėmis supilkite sojų padažą ir suberkite prieskonius. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Spagečiai su kiauliena, troškinta su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Į mėsą ir daržoves sudėkite smulkintus Pekino kopūstus ir pomidorų pastą. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol išvirs. Išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos