Publikavimo data: 2024-06-09
Spagečiai su kiauliena, troškinta su Pekino kopūstais
Paruošti kiaulieną, troškintą su Pekino kopūstais ir saldžiosiomis paprikomis, visai nesudėtinga, o rezultatas jus nudžiugins sultingu, įvairiapusišku ir švelniu skoniu. Kartu su spagečiais ši mėsa su daržovėmis bus puikus šeimos pietų ar vakarienės pasirinkimas.
Žingsnis 1
Kepkite mėsą įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apie 10 minučių, kol ji taps auksinė. Tada į mėsą sudėkite svogūnus, paprikas ir morkas ir maišydami kepkite dar 10 minučių. Po to į keptuvę su mėsa ir daržovėmis supilkite sojų padažą ir suberkite prieskonius. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Į mėsą ir daržoves sudėkite smulkintus Pekino kopūstus ir pomidorų pastą. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol išvirs. Išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Kategorijos