Publikavimo data: 2024-04-01
Spagečiai su krevetėmis grietinėlės ir česnakų padaže
Makaronai su krevetėmis grietinėlės padaže - vien paminėjus šį patiekalą norisi valgyti. Šį patiekalą lengva paruošti, nes receptas labai paprastas. Makaronus galite pakeisti kitų rūšių makaronais: spagečiais, makaronais, tagliatelle. Rinkitės kietųjų kviečių veislės makaronus, nes jie yra sveikiausi ir geriau išlaiko savo formą po virimo bei padažo užpilo.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą, pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite. Įberkite šaukštą druskos ir sudėkite makaronus į vandenį. Vėl užvirkite ir virkite, kol makaronai taps al dente (10 minučių). Išmeskite į sietelį.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus ir česnakus. Kepkite 1-2 minutes, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite nuluptas krevetes, įberkite druskos ir pipirų. Kepkite krevetes po 30-40 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę į keptuvę su krevetėmis ir išmaišykite. Suberkite smulkiai supjaustytas petražoles ir užvirinkite. Padažas turėtų šiek tiek sutirštėti.
Žingsnis 4
Į keptuvę su krevetėmis ir grietinėlės padažu sudėkite išvirtus makaronus. Išmaišykite ir pašildykite.
Kategorijos