Publikavimo data: 2024-03-27
Spagečiai su krevetėmis grietinėlės padaže
Į spagečius įdėkite krevečių ir grietinėlės padažo ir įprasta vakarienė taps šventine. Šis patiekalas tinka net tiems, kurie laikosi tinkamos dietos. Tam tereikia sumažinti spagečių su krevetėmis kalorijų ir riebalų kiekį, tradicinę grietinėlę pakeičiant mažiau riebiu pienu. Jūros gėrybės šiame patiekale taip pat bus geras pasirinkimas PP, nes jose yra daug baltymų, o angliavandenių praktiškai nėra.
Žingsnis 1
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Nulupkite ir sutarkuokite česnaką trintuvu.
Žingsnis 3
Susmulkinkite špinatus.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 5
Spagečius virkite, kol jie bus pusiau išvirę.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite krevetes. Kepkite jas iš abiejų pusių po 2 minutes.
Žingsnis 7
Į krevetes įberkite druskos ir pipirų, vyšninių pomidorų, česnakų ir špinatų.
Žingsnis 8
Sumažinkite kaitrą ir į keptuvę įpilkite šiek tiek vandens, kuriame virė spagečiai.
Žingsnis 9
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Nuolat maišydami troškinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 10
Sudėkite spagečius į keptuvę ir gerai išmaišykite. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos