Publikavimo data: 2024-09-21
Spagečiai su krevetėmis pikantiškame grietinėlės padaže
Spagečiai su krevetėmis - rafinuotas ir nepaprastai skanus itališkos virtuvės patiekalas, kuris tiesiog užkariavo milijonų žmonių visame pasaulyje širdis. Spagečiai al dente su švelniomis krevetėmis ir kvapniu, pikantišku grietinėlės padažu yra patiekalas, kuriam tikrai nesigailėsite išleidę laiko ir pinigų.
Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Sudėkite juos į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite apie 7-9 minutes, priklausomai nuo kviečių rūšies, tada nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnaką smulkiai sukapokite peiliu. Viską pakepinkite įkaitintame svieste, kol suminkštės, maždaug 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Krevetes 2-3 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir nusausinkite. Į keptuvę įpilkite grietinėlę su svogūnais ir česnakais ir leiskite užvirti, tada sudėkite krevetes, petražoles, druską ir prieskonius pagal skonį. Dar porą minučių kaitinkite po dangčiu ir nukelkite nuo viryklės.
Kategorijos