Spagečiai su krevetėmis pikantiškame grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Spagečiai su krevetėmis pikantiškame grietinėlės padaže

Spagečiai su krevetėmis - rafinuotas ir nepaprastai skanus itališkos virtuvės patiekalas, kuris tiesiog užkariavo milijonų žmonių visame pasaulyje širdis. Spagečiai al dente su švelniomis krevetėmis ir kvapniu, pikantišku grietinėlės padažu yra patiekalas, kuriam tikrai nesigailėsite išleidę laiko ir pinigų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su krevetėmis pikantiškame grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Sudėkite juos į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite apie 7-9 minutes, priklausomai nuo kviečių rūšies, tada nusausinkite sietelyje.

Žingsnis 2

Spagečiai su krevetėmis pikantiškame grietinėlės padaže Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnaką smulkiai sukapokite peiliu. Viską pakepinkite įkaitintame svieste, kol suminkštės, maždaug 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Spagečiai su krevetėmis pikantiškame grietinėlės padaže Žingsnis 3
Krevetes 2-3 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir nusausinkite. Į keptuvę įpilkite grietinėlę su svogūnais ir česnakais ir leiskite užvirti, tada sudėkite krevetes, petražoles, druską ir prieskonius pagal skonį. Dar porą minučių kaitinkite po dangčiu ir nukelkite nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos