Publikavimo data: 2024-03-27
Spagečiai su lašiša
Spagečiai yra italų patiekalas, mėgstamas ir Rusijoje. Visi žino, kaip virti paprastus makaronus, bet ne visi žino, kaip tinkamai išvirti spagečius. Šis patiekalas nepakenčia nekokybiškų produktų, todėl ingredientus turėtumėte rinktis atidžiai. Spagečiai turėtų būti gaminami iš kietų kviečių veislių. Tokiu atveju makaronai sugers grietinėlės padažą. Patiekalą galite papildyti raudona žuvimi. Tam tinka lašiša. Spagečiai tradiciškai verdami iki al dente.
Žingsnis 1
Vyšninius pomidorus perpjaukite į dvi dalis.
Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 3
Smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 4
Į verdantį vandenį sudėkite spagečius ir virkite 2-3 minutes, kol jie išvirs iki pusės.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Įdėkite lašišą.
Žingsnis 6
Į žuvį įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, vyšninių pomidorų puselių ir smulkiai supjaustytų špinatų.
Žingsnis 7
Sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros. Į keptuvę supilkite šiek tiek vandens, kuriame virė spagečiai.
Žingsnis 8
Tada žuvį ir daržoves užpilkite grietinėle. Nuolat maišydami troškinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 9
Sudėkite spagečius į keptuvę, gerai išmaišykite ir išjunkite kaitlentę.
Kategorijos