Spagečiai su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su lašiša

Makaronai atsirado jūrų kelionių laikais. Jūreiviams labai reikėjo sotaus maisto, kuris ilgai išsilaikytų. Taip kilo makaronų džiovinimo idėja. Tuo metu spagečiai ir makaronų patiekalai buvo laikomi delikatesu ir masėms buvo neprieinami. Dabar toks produktas nieko nestebina. Jo yra kiekvienuose namuose. Spagečius galima virti su mėsa ar daržovėmis po sūriu, juos galima ruošti su jūros gėrybėmis ir žuvimi. Pavyzdžiui, su rūkyta lašiša.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su lašiša Žingsnis 1
Užvirkite spagečius. Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 4-5 minutes. Nusausinkite.

Žingsnis 2

Spagečiai su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite spagečius su lašiša. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. 3-4 min. pakepinkite svogūną, sudėkite brokolius, tada supilkite vyną. Jis turi visiškai išgaruoti. Supilkite grietinėlę. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį, palaikykite ant kaitlentės ir maišydami kaitinkite 2-3 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite lašišą ir spagečius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos