Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su lašiša
Makaronai atsirado jūrų kelionių laikais. Jūreiviams labai reikėjo sotaus maisto, kuris ilgai išsilaikytų. Taip kilo makaronų džiovinimo idėja. Tuo metu spagečiai ir makaronų patiekalai buvo laikomi delikatesu ir masėms buvo neprieinami. Dabar toks produktas nieko nestebina. Jo yra kiekvienuose namuose. Spagečius galima virti su mėsa ar daržovėmis po sūriu, juos galima ruošti su jūros gėrybėmis ir žuvimi. Pavyzdžiui, su rūkyta lašiša.
Žingsnis 1
Užvirkite spagečius. Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 4-5 minutes. Nusausinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite spagečius su lašiša. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. 3-4 min. pakepinkite svogūną, sudėkite brokolius, tada supilkite vyną. Jis turi visiškai išgaruoti. Supilkite grietinėlę. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį, palaikykite ant kaitlentės ir maišydami kaitinkite 2-3 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite lašišą ir spagečius.
Kategorijos