Publikavimo data: 2024-06-11
Spagečiai su lašiša grietinėlės padaže
Šis neįtikėtinai skanus receptas tinka vakarienei su šeima, taip pat vakarėliui. Šiam receptui naudokite natūralią lašišą. Skirtumą atskirti labai lengva. Nelaisvėje užaugintos lašišos spalva džiugina akį savo ryškumu. Tokią spalvą augintojai pasiekia į pašarus pridėdami specialių vitaminų ir pigmentų. Nelaisvėje užaugintų žuvų mėsa šiek tiek puri. Ir skonis nėra toks subtilus kaip natūralių žuvų.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kad skonis būtų kreminis, naudokite minkštus sūrius.
Žingsnis 2
Žuvies mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais ir pagardinkite trupučiu druskos. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 3
Užkaiskite vandenį ir užvirkite. Pagardinkite druska ir supilkite spagečius. Spagečius galima virti didelius arba perlaužti per pusę. Šiame recepte naudojame didelius spagečius. Tam juos įmeskite į verdantį vandenį ir sumažinkite ugnį. Sušlapę jie patys nusileis. Geriau spagečius pamaišyti šakute.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų, suberkite susmulkintą svogūną ir šiek tiek pakepinkite. Tada sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką, jis suteiks nepakartojamą skonį.
Žingsnis 5
Pakepinkite svogūnus iki auksinės spalvos, tada supilkite grietinėlę.
Žingsnis 6
Užvirinkite grietinėlę, sudėkite lašišos gabalėlius ir reikiamus prieskonius. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol žuvis iškeps.
Žingsnis 7
Išvirusius spagečius išmeskite į koštuvą, o kai vanduo nubėgs, sudėkite juos prie virtos lašišos. Viską išmaišykite ir ant silpnos ugnies troškinkite 4-5 min.
Žingsnis 8
Makaronai sugers kreminį ir sūrio skonį. O lašiša suteiks nepakartojamo skonio.
Kategorijos