Publikavimo data: 2024-06-15
Spagečiai su lašiša pomidorų padaže
Spagečiai pagrįstai laikomi itališkos virtuvės vizitine kortele. Kartu su įvairių rūšių mėsa, žuvimi, jūros gėrybėmis ir padažais iš jų gaminama daugybė gardžiausių patiekalų receptų! Šiame recepte spagečiai derinami su švelnia lašišos filė pomidorų pastoje su špinatų lapais. Lašiša labai sveika organizmui, nes joje yra daug polinesočiųjų omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių. Pridėkite šviežių pomidorų ir tarkuoto sūrio! Šis patiekalas taps dar skanesnis ir sveikesnis!
Žingsnis 1
Ant švarios pjaustymo lentos nuimkite lašišos filė nuo odos ir žvynų ir supjaustykite ją kubeliais. Šviežius pomidorus supjaustykite žiedeliais, o kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Spagečius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Užvirus vandeniui, spagečius virkite 7 minutes. Tuomet nusausinkite per sietelį arba sietelį.
Žingsnis 3
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir kepkite lašišą, kol ji taps auksinė. Tai užtruks apie 10 minučių.
Žingsnis 4
Į keptuvę su kepta lašiša supilkite pomidorų pastą. Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles ir sudėkite jas į žuvį.
Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite spagečius, ant viršaus tolygiai išdėliokite lašišos griežinėlius pomidorų tyrėje ir žoleles. Papuoškite patiekalą griežinėliais pjaustytais pomidorais ir tarkuotu sūriu. Atlikta!
Kategorijos