Publikavimo data: 2024-06-09
Spagečiai su malta kiauliena ir daržovėmis
Spagečiai su malta kiauliena ir daržovėmis yra nepaprastai įdomus ir gražus patiekalas. Spagečių su mėsos įdaru, troškintų daržovių padaže ir apibarstytų sūriu lizdai atrodo labai apetitiškai. Tokį patiekalą galima patiekti ant šventinio stalo arba vaišinti šeimą vakarienės metu.
Žingsnis 1
Svogūną ir saldžiąją papriką supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite arba supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Aliejuje 2-3 minutes pakepinkite svogūnus. Sudėkite morkas ir paprikas ir kepkite dar 3-4 minutes. Į daržoves įpilkite kečupo, druskos ir pipirų. Supilkite 100 ml vandens, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Į kepimo indą supilkite daržovių padažą. Ant viršaus sudėkite spagečių lizdus. Tada iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant spagečių.
Žingsnis 4
Padažas turėtų beveik padengti lizdus, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30-40 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo, pabarstykite spagečius sūriu ir žolelėmis.
Kategorijos