Spagečiai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Spagečiai su malta mėsa

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.05/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su malta mėsa Žingsnis 1
Išvirkite spagečius šiek tiek pasūdytame vandenyje, geriausiai iki al dente. Stebėkite, kad spagečiai nepervirtų ir nesuliptų.

Žingsnis 2

Spagečiai su malta mėsa Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite papriką ir pomidorus.Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Siųskite juos į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Spagečiai su malta mėsa Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą prie svogūnų ir česnakų, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite 7-10 min.

Žingsnis 4

Spagečiai su malta mėsa Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite pjaustytus pomidorus, pipirus ir pomidorų padažą, išmaišykite ir kepkite, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 5

Spagečiai su malta mėsa Žingsnis 5
Išvirusius spagečius sudėkite į virtą faršą ir daržoves, pagardinkite pipirais ir druska, įberkite džiovintų žolelių mišinio, jei norite aštresnio patiekalo, gerai naudoti hopli-suneli ir papriką. Išmaišykite visus ingredientus ir palikite po dangčiu dar 4-6 min.

Žingsnis 6

Išvirusius spagečius su malta mėsa išdėliokite lėkštėse, kad galėtumėte patiekti, spagečiai gali būti išdėlioti kalneliu arba lizdais. Patiekalą pagal skonį papuoškite vyšninių pomidorų griežinėliais arba šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos