Publikavimo data: 2024-05-19
Spagečiai su malta mėsa
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius šiek tiek pasūdytame vandenyje, geriausiai iki al dente. Stebėkite, kad spagečiai nepervirtų ir nesuliptų.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite papriką ir pomidorus.Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Siųskite juos į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą prie svogūnų ir česnakų, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite 7-10 min.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite pjaustytus pomidorus, pipirus ir pomidorų padažą, išmaišykite ir kepkite, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 5
Išvirusius spagečius sudėkite į virtą faršą ir daržoves, pagardinkite pipirais ir druska, įberkite džiovintų žolelių mišinio, jei norite aštresnio patiekalo, gerai naudoti hopli-suneli ir papriką. Išmaišykite visus ingredientus ir palikite po dangčiu dar 4-6 min.
Žingsnis 6
Išvirusius spagečius su malta mėsa išdėliokite lėkštėse, kad galėtumėte patiekti, spagečiai gali būti išdėlioti kalneliu arba lizdais. Patiekalą pagal skonį papuoškite vyšninių pomidorų griežinėliais arba šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos