Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su malta vištiena
Spagečiai su malta vištiena yra universalus patiekalas ir suaugusiesiems, ir vaikams. Dėl makaronų ir maltos vištienos derinio šis patiekalas yra labai maistingas ir sotus visai dienai. Kad malta vištiena būtų skanesnė, troškinkite ją su svogūnais ir pomidorų pasta. Tada sumaišykite visus ingredientus ir patiekite.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Į puodą supilkite 3 litrus vandens, užvirinkite, įberkite 0,7 šaukštelio druskos ir sudėkite spagečius. Virkite 7-8 minutes, kol suminkštės, ir nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 2
Apkepkite vištienos faršą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Suberkite miltus, išmaišykite ir kepkite 2-3 minutes, kol miltai ir svogūnai patamsės. Kitoje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir kepkite vištienos faršą, kol ji įpusės kepti. Sudėkite pomidorų pastą, česnaką, druską ir pipirus. Į maltą mėsą suberkite miltus ir svogūnus, supilkite sultinį, viską išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius patiekimui. Į plačią plokščią lėkštę sudėkite spagečius, užpilkite maltos vištienos padažu ir pabarstykite tarkuotu parmezanu.
Kategorijos