Spagečiai su malta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su malta vištiena

Spagečiai su malta vištiena yra universalus patiekalas ir suaugusiesiems, ir vaikams. Dėl makaronų ir maltos vištienos derinio šis patiekalas yra labai maistingas ir sotus visai dienai. Kad malta vištiena būtų skanesnė, troškinkite ją su svogūnais ir pomidorų pasta. Tada sumaišykite visus ingredientus ir patiekite.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su malta vištiena Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Į puodą supilkite 3 litrus vandens, užvirinkite, įberkite 0,7 šaukštelio druskos ir sudėkite spagečius. Virkite 7-8 minutes, kol suminkštės, ir nusausinkite sietelyje.

Žingsnis 2

Spagečiai su malta vištiena Žingsnis 2
Apkepkite vištienos faršą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Suberkite miltus, išmaišykite ir kepkite 2-3 minutes, kol miltai ir svogūnai patamsės. Kitoje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir kepkite vištienos faršą, kol ji įpusės kepti. Sudėkite pomidorų pastą, česnaką, druską ir pipirus. Į maltą mėsą suberkite miltus ir svogūnus, supilkite sultinį, viską išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Spagečiai su malta vištiena Žingsnis 3
Paruoškite spagečius patiekimui. Į plačią plokščią lėkštę sudėkite spagečius, užpilkite maltos vištienos padažu ir pabarstykite tarkuotu parmezanu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos