Publikavimo data: 2024-03-28
Spagečiai su midijomis
Spagečiai yra puikus patiekalas, sudarytas iš sudėtinių angliavandenių, todėl ilgai jaučiatės sotūs. O spagečiai su midijomis yra dar geresni! Midijos žinomos kaip baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų A, B, C, E, PP, D ir daugybės mikroelementų šaltinis. Gurmanai mėgsta šį patiekalą dėl švelnios midijų mėsos tekstūros, kreminio padažų skonio ir spagečių sultingumo - geresnės vakarienės gurmanui nesugalvosite. Ją labai lengva ir greitai paruošti, be to, ji sveika, soti ir skani.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite prieskonius - svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius verdančiame pasūdytame vandenyje pagal ant pakuotės nurodytą virimo būdą.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje aliejuje pakepinkite česnaką ir svogūną, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 4
Pagal skonį įpilkite grietinėlės, įberkite druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 5
Užvirinkite grietinėlę, sudėkite midijas ir troškinkite 10-12 minučių, kol midijos išvirs.
Žingsnis 6
Sudėkite virtus spagečius, išmaišykite, pašildykite ir nuimkite nuo ugnies, patiekalas paruoštas!
Kategorijos